"Παγώνει" ο νέος αθλητικός νόμος
Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, με την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγούν σε καθυστέρηση ή ακόμα και “πάγωμα” της κατάθεσης του νέου αθλητικού νόμου στη Βουλή.
Η διαδικασία για για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και η πιθανότητα βουλευτικών εκλογών, έχουν ως αποτέλεσμα ο νέος αθλητικός νόμος να τεθεί στο περιθώριο για το προσεχές διάστημα.
Ήδη έχει υπάρξει αίτημα του ΠΑΣΟΚ ο νέος αθλητικός νόμος να παραμείνει σε διαβούλευση για δέκα επιπλέον μέρες, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.
Η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου. Μέχρι να εκλεγεί ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια, ο αθλητικός νόμος θα βρίσκεται στην αναμονή, ενώ είναι πολύ πιθανό αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη πλειοψηφία (200 ψήφοι στην πρώτη και την δεύτερη ψηφοφορία, 180 στην τρίτη) να πάμε σε βουλευτικές εκλογές, με αποτέλεσμα όλα να μπουν σε δεύτερη μοίρα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)