Ανήθικος είσαι ΕΣΥ!

Ανήθικος είσαι ΕΣΥ!

Ως Τιμωρός έχω την υποχρέωση να ξεβρακώνω όλους αυτούς που τα βάζουν με τον Παναθηναϊκό μας. Χωρίς, όμως, να θίγω προσωπικότητες, χωρίς να… στοχοποιώ ανθρώπους. Αυτό, άλλωστε, είναι της… μόδας στην εποχή μας. Μπορεί ο καθένας να λέει οτιδήποτε του γουστάρει κι αν πεις «ώπα ρε μεγάλε, γιατί το λες αυτό;» αμέσως κλαίγεται πως τον στοχοποίησες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν θα πούμε πολλά, θα σας παρουσιάσουμε αποσπάσματα και φράσεις που χρησιμοποιούνται απ’ τον Μανώλη Γαβαθιώτη στην ιστοσελίδα που εργάζεται. Και οι κρίσεις αποκλειστικά δικές σας.

Ξεκινάμε. Κείμενο με ημερομηνία 8/12, τίτλος «Νόμος Ανδριανού τέλος». Μέσα στο κείμενο λοιπόν, κάνει αναφορά ο συγκεκριμένος για τον κόσμο που πήγε στην Τρίπολη. Θέλοντας να μας πείσει ότι το συγκεκριμένο γεγονός ήταν στημένο απ’ την διοίκηση του Παναθηναϊκού και την αστυνομία της Τρίπολης. Αυτό μικρή σημασία έχει. Διαβάστε πως χαρακτηρίζει ΕΣΑΣ και θα καταλάβετε:

«ΔΕΝ προκαλούν θυμηδία, αλλά οργή και αγανάκτηση τα όσα θλιβερά συνέβησαν με τους οπαδούς του Πόα στην Τρίπολη * ΟΜΙΛΩ βεβαίως για τα κατακάθια εκείνα πού «ταξίδεψαν αυτοβούλως» στην Τρίπολη».

Και δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο πιο κάτω αναφέρει: «ΤΟ «παιχνίδι» ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ * ΚΑΙ δεν εννοώ το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μεταξύ Αστέρα και Πόα * ΕΝΝΟΩ το ΑΛΛΟ παιχνίδι, αυτό πού παίχτηκε με τουςδιανοητικά ανάπηρους οπαδούς».

Αν νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, τότε γελιέστε και μάλιστα άσχημα. Λίγες μέρες πριν, σε κείμενο με τίτλο «Ο Πόα είναι η πιο ανήθικη ομάδα της Ελλάδας… ever!», ο Γαβαθιώτης χρησιμοποίησε τις ακόλουθες φράσεις: «ο Παναθηναϊκός είναι το πιο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ σωματείο του ελληνικού Αθλητισμού, ever».

Συνεχίζοντας αναφέρεται στην απόφαση του Αστέρα να μην δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό: «ΤΟ γιατί δεν δέχτηκε, είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και κανενός άλλου * ΔΙΟΤΙ όταν οι λαγοί προκαλέσουν τίποτα ζημιές στις … «καροτοκαλλιέργειες» της Τρίπολης ( και ο κάθε νοήμων αναγνώστης αντιλαμβάνεται τι θέλω να πω ) τη ζημιά δεν πρόκειται να την πληρώσει άλλος, πλην του ίδιου του Αστέρα και βεβαίως, των Τριπολιτών».

Είπαμε τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς δεν στοχοποιούμε κανέναν. Αλλά αυτά που δημοσιεύονται, καλό είναι να τα γνωρίζετε όλοι σας. Επειδή ο συγκεκριμένος μεσήλικας κάποτε έκανε κρίσεις για τις κασέτες με τις ατάκες «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε να γ……ουν». Όλους τους κρίνουμε απ’ τα γραπτά τους. Κι ας είναι άνθρωποι που φορούν το ίδιο μπουφάν απ’ τη δεκαετία του ’80 κι ας έχουν το συγκεκριμένο παρουσιαστικό.

Βγείτε τώρα και κράξτε μας. Επειδή τολμήσαμε να αναπαράγουμε τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πράσινος Τιμωρός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News