Απίστευτες αποκαλύψεις Κωνσταντινέα!
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις αναφορικά με το παρασκήνιο του παιχνιδιού Ξάνθης-Ολυμπιακού τη σεζόν 2011/12 στην εκπομπή “Δίκη”.
Ο διαιτητής από την Καλαμάτα αποκάλυψε ότι πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος τον επισκέφθηκε ο τότε νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης και του είπε: «Πρόσεχε στο ματς που θα μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θα είναι καλό και σένα και για τον πρόεδρο σου (εννοώντας τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρη Σταθόπουλο).
Με την σειρά του ο Κωνσταντινέας τόνισε ότι πρόκειται να σφυρίξει όπως το επιβάλλει η καρδιά του.Έπειτα, συνομίλησε με τον Άρη Σταθόπουλο, ο οποίος του είπε το εξής: «Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού και δεν δώσεις πέναλτι. Μην φοβάσαι τίποτε. Οι συνεργάτες σου (οι επόπτες δηλαδή) και ο παρατηρητής διαιτησίας είναι εντάξει. Για το καλό σου και το καλό όλων μας πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός».
Αμέσως μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ο Κωνσταντινέας επεσήμανε ότι ο Σταθόπουλος του ζήτησε να παραιτηθεί από την διαιτησία, ενώ μετά από λίγες ώρες η επιχείρηση του δέχθηκε επίθεση με πέτρες!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Κάνγκουα και η μεταγραφή από το... πάνω ράφι
- Οριστικό: Τελειώνει ο Σιώπης από τον Παναθηναϊκό - Σε ποια χώρα μετακομίζει
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ντέιβις – Το προφίλ του
- «Μεγάλες προτάσεις από την Cosmote TV - Πήρε την απόφασή του ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι στόπερ αν υπάρξει πώληση