"Άκουσε, αύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει"

"Άκουσε, αύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει"

Η γαλλική εφημερίδας Equipe σε δημοσίευμα της κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα των στημένων αγώνων στην Ελλάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ρεπορτάζ έχει την υπογραφή του δημοσιογράφου Νταβίντ Φιού, ο οποίος χρησιμοποιεί ως άξονα μια φράση από την απολογία του Πέτρου Κωνσταντινέα που αναφέρει “Άκουσε, αύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει”.

Ο δημοσιογράφος χρησιμοποιεί την επίσημη ενημέρωση που έγινε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας σχετικά με το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα, ενώ προσωποποιεί κάποιες από τις κατηγορίες επικαλούμενος πληροφορίες από τις αποκαλύψεις που έγιναν στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, υπάρχει αναφορά στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ σημειώνει και τη φράση που είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πως “δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει”.

Ο δημοσιογράφος γράφει και για τη επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο στις 13 Νοεμβρίου και σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει οργάνωση που επιλέγει διαιτητές.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο περιστατικό με το μαγαζί του Κωνσταντινέα για το οποίο ο ίδιος είχε πει πως είδε “κάποιους πελάτες που μπήκαν στο μαγαζί και δεν ήθελαν να αγοράσουν μπακλαβά”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News