Στην Ευρώπη φωνάζετε, στην Ελλάδα γιατί είστε χεσμένοι;

Στην Ευρώπη φωνάζετε, στην Ελλάδα γιατί είστε χεσμένοι;

Στην Ελλάδα δεν λένε κουβέντα τα παιδιά του συστήματος κι έχουν το θράσος να «λασπώνουν» το Champions League.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρακολουθείς παιχνίδι στην Ελλάδα και δεν ακούς ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα διαιτητικά εγκλήματα, για τα περίεργα αποτελέσματα, για τίποτα ρε παιδί μου. Ούτε καν για τους παίκτες που πηγαίνουν να παίξουν ξύλο στο ημίχρονο και τα πλάνα μας δείχνουν τον νυχτερινό ουρανό αν είναι όμορφος ή όχι.

Είναι ξεκάθαρο πως το Ελληνικό προϊόν (ο Θεός να το κάνει) δεν θέλουν να το… υποβαθμίσουν (τι λέμε οι άτιμοι). Αντίθετα, οι ίδιοι τύποι έχουν το θράσος να σχολιάζουν και μάλιστα με τρόπο έξαλλο αποτελέσματα του Champions League. Αν δεν το πήρατε χαμπάρι, το κανάλι που μετέδιδε την αναμέτρηση του ΟΣΦΠ με την Μάλμε, είναι το ίδιο που κάνει… μόκο στα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο άνθρωποι που μετέδιδαν το ματς του Φαλήρου, λοιπόν, έλεγαν τα πάντα! Ήθελαν να ξεμπροστιάσουν προφανώς τις παράγκες του Πλατινί! Ειδικά αυτός με την αισθησιακή φωνούλα, ξέφυγε τελείως. Με το που ολοκληρώθηκε το ματς στο Τορίνο (Γιουβέντους-Ατλέτικο) σχεδόν ευθέως είπε πως Ιταλοί και Ισπανοί το είχαν στήσει το παιχνίδι! Για να περάσουν οι δυο τους και να μείνει εκτός το… Ευρωπαϊκό μεγαθήριο του Πειραιά. Ε, λογικό, τέτοιο φόβητρο δεν το ήθελε κανείς στην μεγαλύτερη διοργάνωση.

Ο ίδιος τύπος (μαζί με τον φίλο του, ΑΕΚτζή που όταν περιγράφει γίνεται περισσότερο γαύρος κι απ’ τους γαύρους) έσκιζε τα ρουχαλάκια του στο Τορίνο ότι δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Τέβες στο ματς με τον ΟΣΦΠ. Και έβλεπες εσύ την φάση και έλεγες «καλά, για μ…..α με περνάει;».

Αυτή η αισθησιακή φωνούλα λοιπόν, αυτή που έχει το θράσος να κρίνει το Champions League και ομάδες όπως οι Ιταλικές και οι Ισπανικές, μας τα παρουσιάζει όλα εκπληκτικά στην Ελλάδα! Βάζει διαρκώς πλάτη για την ΕΠΟ (ε, λογικό, αφού κάτι βγάζει κι από εκεί) ενώ όλα μα όλα τα άρθρα του, είναι κατά όσων φωνάζουν για το ποδοσφαιρικό σύστημα στην Ελλάδα και υπέρ αυτών που επιμένουν για τις επενδύσεις του ΟΣΦΠ και το μεγαλείο της ομάδας του Πειραιά.

Οκ, τσίπα δεν περιμέναμε. Αλλά να φτάσουν στο σημείο οι «δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» να χαρακτηρίζουν στημένο κάποιο ματς Champions League, πάει πολύ ρε αδέρφια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News