Μέσα ο Πράνιτς, εκτός ο Πέτριτς

Μέσα ο Πράνιτς, εκτός ο Πέτριτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο φετινό αγώνα στο Europa League με τον Ντάνιελ Πράνιτς να είναι στην αποστολή και τον Στέφανο Κοτσόλη και τον Μλάντεν Πέτριτς να μένουν εκτός.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η τελευταία προπόνηση και η 20μελής αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Εστορίλ
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Εστορίλ (11/12/2014 – 20:00 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο ακολούθως ασκήσεις με πάσες και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Σπυρόπουλος έκανε ένα μέρος της προπόνησης και ακολούθως συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Κοτσόλης προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πορτογάλους, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπούι, Σταματάκης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν, Δώνης και Μπεργκ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News