Τσεκάρει στόπερ
Την ευκαιρία να δει από κοντά αγωνιζόμενο μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας, θα έχει τις επόμενες μέρες ο Λεωνίδας Βόκολος στο ταξίδι που θα κάνει στο εξωτερικό.
Τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίζει εξετάζει για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει πιο ψηλά στη λίστα κάποιες περιπτώσεις και πριν οι «πράσινοι» προχωρήσουν με μία εξ αυτών θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την αξία του.
Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει η «Goal», ο Βόκολος αναμένεται τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό. Εκεί θα παρακολουθήσει τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας και θα μεταφέρει όσα είδε στον Γιάννη Αναστασίου.
Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού. Για την ώρα έχει παγώσει λίγο, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει την απόκτηση επιθετικού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ενώ ρόλο στο… πάγωμα έχει παίξει και η απόδοση του Μλάντεν Πέτριτς που είναι κάπως καλύτερη σε σχέση με την αρχή της σεζόν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο
