"Μάθημα η Ευρώπη, βήμα-βήμα στο πρωτάθλημα"

"Μάθημα η Ευρώπη, βήμα-βήμα στο πρωτάθλημα"

Ένα καλό μάθημα για το μέλλον ήταν η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη, που αποφεύγει να μιλήσει για πρωτάθλημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Διαμαντής Χουχούμης και η αρκετά καλή απόδοσή του απέναντι στην Εστορίλ ήταν από τα ελάχιστα κέρδη στην τελευταία αγωνιστική του Europa League για τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός αριστερός μπακ θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να βγει σοφότερη από τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια.

«Κάναμε καλά παιχνίδια, σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα και θέλουμε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι και σε αποτελέσματα, αλλά και σε απόδοση. Μένει μια πικρή γεύση για φέτος, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη», τόνισε στη Nova.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα. «Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία μας στην Τρίπολη. Ο Πανθρακικός θα έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη. Το ματς θα κριθεί καθαρά από μας και το αν θα καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας. Με τη βοήθεια του δωδέκατου παίκτη μας, του κόσμου μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Τέλος, στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός πλέον διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο 20χρονος άσος απάντησε: «Κοιτάμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News