Διπλή διάψευση για Αμπέντ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με διπλή διάψευση απάντησαν στον Παναθηναϊκό στα σενάρια που θέλουν τον Μεχντί Αμπέντ στην Αθήνα και τα οποία ανέφεραν ότι ο Αλγερινός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.
Mάλιστα οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες, κάνοντας λόγο για “πέρασμά” του Αμπέντ από το “Υγεία”, όπου υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, κάνοντας υπέρηχο καρδιάς και τεστ κοπώσεως!
Από το “τριφύλλι” λένε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει περάσει από εξετάσεις τουλάχιστον για αυτούς (;) και ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη Νιουκάστλ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα μεταγραφικά τους πλάνα και ότι δεν προσπαθούν να τελειώσουν εάν είναι δυνατόν και σήμερα την μεταγραφή.
Λογικά τις επόμενες ώρες θα ξεδιαλύνει το τοπίο…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»