Αυτοί τον ανέβασαν!

Αυτοί τον ανέβασαν!

Από τη στιγμή που επέστρεψε ο Μάρκους Μπεργκ στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, ο Παναθηναϊκός δείχνει και είναι καλύτερος, είτε σκοράρει είτε όχι ο Σουηδός.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μπεργκ είναι ο ηγέτης της ομάδας και ανεβάζει επίπεδο το «τριφύλλι» κάτι που έλλειψε στο διάστημα της απουσίας του.

Μια ακόμη αιτία για την άνοδο της ομάδας του Αναστασίου είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος είχε ακούσει τα εξ’ αμάξης από πολύ κόσμο. Ο Κροάτης είναι βελτιωμένος, βρίσκει πλέον δίχτυα και πάνω απ’ όλα έχει απελευθερωθεί ψυχολογικά, κάτι που πιστώνεται και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος πίστεψε σε αυτόν, με τον Πέτριτς να ανταποδίδει.

Έδωσε το τρίποντο-χρυσάφι στο Αγρίνιο, κλείδωσε τη νίκη χθες με το 2ο γκολ των «πράσινων», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε μια θέση πίσω από τους επιθετικούς, σε ένα σχήμα που είχε δοκιμάσει ο Αναστασίου και παλιότερα, αλλά δεν του είχε «βγει» (το είχε δοκιμάσει και στην προετοιμασία το καλοκαίρι στην Πολωνία, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπήρχε στο μυαλό του κόουτς).

Από κει και πέρα ένας ακόμα παράγοντας είναι και ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος κίπερ, έχει προσαρμοστεί για τα καλά και με τα όποια αρνητικά έχει, είναι ένας καλός τερματοφύλακας, έχοντας βοηθήσει αρκετά την ομάδα (χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς της Τρίπολης).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News