Παράπονα του κόσμου για την περιγραφή του τελικού Κυπέλλου!
Έντονος είναι ο αναβρασμός που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, μετά την τηλεοπτική περιγραφή της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Στα social media εμφανίστηκε κύμα μηνυμάτων από οπαδούς των «πράσινων», οι οποίοι εξέφρασαν οργή για τον τρόπο που μεταδόθηκε η αναμέτρηση.
Το βασικό παράπονο που κυριάρχησε είναι ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίστηκε επικοινωνιακά σαν να βρισκόταν απέναντι σε… ξένη ομάδα, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται ως ο «φυσικός» πόλος αναφοράς της μετάδοσης.
Παράλληλα, εντός του Παναθηναϊκού υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια, καθώς θεωρούν ότι ακόμη ένα παιχνίδι «αιωνίων» –μετά και το βόλεϊ– μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση με εμφανή διάθεση διάκρισης.
Στο ίδιο πλαίσιο, γίνεται λόγος και για έντονες αντιδράσεις στην περιγραφή σε διαιτητικές αποφάσεις, με την άποψη ότι αυτό δεν συνάδει με το ύφος που οφείλει να έχει μία μετάδοση δημόσιου φορέα.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, με πιθανό αίτημα για εξηγήσεις τόσο από τη διοίκηση της ΕΡΤ όσο και από τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στην περιγραφή της αναμέτρησης.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News