«Τρελά» λεφτά για Αμπέντ

«Τρελά» λεφτά για Αμπέντ

«Τρελά» λεφτά για Αμπέντ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νιούκαστλ ζητά 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του Μεχντί Αμπέντ, πόσο που απέχει πολύ απ’ αυτά που μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός για να τον κάνει ξανά δικό του. 

Όπως είχατε ενημερωθεί νωρίτερα, ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται από σήμερα στην Ελλάδα και έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, ωστόσο η μεταγραφή προς το παρόν «κολλάει».

Ο λόγος έχει να κάνει με τις απαιτήσεις που εγείρει ο αγγλικός σύλλογος προκειμένου να παραχωρήσει τον Αμπέντ στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της Νιούκαστλ είναι να πουλήσει τον παίκτη, ωστόσο το ποσό που ζητάει για να τον αφήσει ελεύθερο είναι «απαγορευτικό», καθώς κυμαίνεται κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Η θέληση στους «Πράσινους» να εντάξουν και πάλι τον παίκτη στο δυναμικό της ομάδας είναι δεδομένη, ενώ και ο Αμπέντ επιθυμεί την επιστροφή του στο «Τριφύλλι». Άλλωστε, στην Ελλάδα ήρθε με δική του πρωτοβουλία προκειμένου να πιέσει, μ’ αυτό τον τρόπο, τη Νιούκαστλ. Το ποσό του 1.5 εκ. ευρώ, όμως, δεν μπορεί να το δώσει ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό οι άνθρωποί του καταβάλουν προσπάθειες να το… μειώσουν, αντιπροτείνοντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του Αλγερινού μέσου.

Παρά τα όσα λέγονται, λοιπόν, και την αισιοδοξία που επικρατεί, συμφωνία δεν υπάρχει ούτε με την ομάδα, ούτε με τον παίκτη ακόμα. Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη απόσταση μέχρι να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Μένει να φανεί τι θα συμβεί από δω και πέρα και αν θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι «Καρακάξες» ή θα… λυγίσουν από την ξεκάθαρη επιθυμία του Αμπέντ να φύγει από την Αγγλία, καθώς είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται εκεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News