Απρόοπτο με Κλωναρίδη, εκτός και ο «Τριάντα»

Απρόοπτο με Κλωναρίδη, εκτός και ο «Τριάντα»

Απρόοπτο με Κλωναρίδη, εκτός και ο «Τριάντα»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Καμπάλα. Εκτός και ο Τριανταφυλλόπουλος για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Καμπάλα με στόχο να… καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και το βράδυ της Τρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου, οι ενοχλήσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προπονήθηκε μόνος του και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος για αγωνιστικούς λόγους ενώ ο Τελάντερ είναι έτοιμος και για πρώτη φορά τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για επίσημη αναμέτρηση.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Κότσαρης έκανε γυμναστήριο ενώ ο Εσιέν συνέχισε το πρόγραμμά του.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News