Ο "τελειωμένος" που κερδίζει... παραμονή

Ο "τελειωμένος" που κερδίζει... παραμονή

Ο Μλάντεν Πέτριτς… αναστέλλει -μέχρι νεωτέρας- την ενδεχόμενη απόκτηση επιθετικού!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη χαρακτηριστική δήλωση του Κροάτη, στο τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό … «μας είχαν τελειωμένους…», εκτός από το πριν και το τώρα της ομάδας του, περιγράφεται και το δικό του πέρασμα από τα όρια της «καταδίκης» σε αυτά της αποθέωσης!

Ο Πέτριτς του Οκτωβρίου πράγματι «μετρούσε» αντίστροφα τις μέρες του στον ΠΑΟ, όμως ο Πέτριτς του Δεκεμβρίου, περίπου 3,5 εβδομάδες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα, πατάει στο «τριφύλλι» πιο γερά από κάθε άλλη φορά!

Η εμφάνιση της Κυριακής έμοιαζε με επιστροφή από τις στιγμές δόξας στην Μπουντεσλίγκα, όταν δικαιολογούσε τις προσδοκίες των συλλόγων που επένδυαν στις ικανότητές του. Τα τελευταία 246′ συμμετοχής του (με Παναιτωλικό, Αστέρα και Πανθρακικό) τα οποία συνοδεύτηκαν από δύο γκολ (το ένα έδωσε στον ΠΑΟ τη νίκη στο Αγρίνιο, όπως εκείνο που πέτυχε τη 2η αγωνιστική εναντίον του Πανιωνίου) και ήταν πολύ περισσότερα από τον χρόνο (215′) που πήρε στα προηγούμενα έξι ματς πρωταθλήματος, τον έφεραν σε σημείο υπεροχής έναντι οποιασδήποτε άλλης λύσης είχαν στο μυαλό τους ή στα σχέδιά τους τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την προσεχή μεταγραφική περίοδο!

Το βροντερό «παρών» του Κροάτη (γίνεται 34 χρόνων την Πρωτοχρονιά του 2015), δικαιώνει πάνω απ’ όλα τον Γιάννη Αναστασίου! Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, τις εκτιμήσεις που κυκλοφορούσαν μέχρι πρότινος περί πρόωρης φυγής του Πέτριτς, δεν έπαψε ποτέ, ούτε στις χειρότερες περιόδους του παίχτη, να εμπιστεύεται το ταλέντο και την ποιότητά του.

Τα συνολικά τέσσερα γκολ του διεθνούς κυνηγού πριν φτάσουμε στη μέση της σεζόν «παραπέμπουν» στην προηγούμενη «γεμάτη» του χρονιά (2012-13), όταν σημείωσε 5 γκολ σε 25 παιχνίδια με τη Φούλαμ και… φλερτάρουν με την τελευταία του παρουσία στο γερμανικό πρωτάθλημα (2011-12), με τη φανέλα του Αμβούργου (28 συμμ., 8 γκολ)!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News