ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Μεχντί Αμπέντ να επιστρέφει στο «τριφύλλι» αφού προέκυψε συμφωνία των «πράσινων» με τη Νιούκαστλ. Απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της προσθήκης του Αλγερινού.

Ο 23χρονος Αφρικανός είχε περάσει τη σεζόν 2013/2014 με μεγάλη επιτυχία από το «τριφύλλι», ως δανεικός από τη Νιούκαστλ, η οποία τελικά αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματά του στην ελληνική ομάδα σε ποσό που δεν έχει γίνει γνωστό.

 Οι αξιώσεις των Άγγλων ήταν για επάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο η ελληνική ομάδα κατάφερε να ρίξει σε εξαψήφιο αριθμό το ποσό. Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «ok» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής κι ανέλαβε και το κόστος της, ώστε ο Αμπέντ να προστεθεί στο δυναμικό του Γιάννη Αναστασίου.

Προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Αλγερινού ήταν και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των «πράσινων», Βόκολος, Φύσσας και φυσικά ο κόουτς Αναστασίου.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε, με τη Νιούκαστλ να ρίχνει τις απαιτήσεις της μια και δεν υπολόγιζε στον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και πίεσε για να κλείσει η μετακίνηση. Υπογραφές δεν έχουν πέσει, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (19/8) μετά από κάποια ιατρικά τεστ που πρέπει να περάσει ο ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η εκ νέου συνεργασία Αμπέντ και Παναθηναϊκού.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News