Πράσινος και ο Σιμεόνοφ

Πράσινος και ο Σιμεόνοφ
Πράσινος και ο Σιμεόνοφ



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το παζλ της νέας σεζόν ολοκληρώθηκε οριστικά. Η συμφωνία με το τελευταίο κομμάτι, τον διεθνή Βούλγαρο Αλεξάντερ Σιμεόνοφ είναι γεγονός και πλέον ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν έχοντας στα χέρια του όλα τα… υλικά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Σιμεόνοφ που φόρεσε πέρσι τη φανέλα της αυστριακής Ποσογίλνικα, η οποία ήταν και φιναλίστ του πρωταθλήματος, είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ είναι πολύ πιθανό να διοργανωθεί και παρουσίαση όλων των νέων αποκτημάτων. (Αλεξάντερ Σιμεόνοφ (ακραίος), Γουίντσον Φερέιρα (διαγώνιος), Ούγκο Γκιμαράες (ακραίος), Γεράσιμος Κανέλλος (κεντρικός), Θάνος Μαρούλης (πασαδόρος), Λυκούργος Ρούσης (πασαδόρος)).

Πλέον, σε πρώτο πλάνο μπαίνει το «χτίσιμο» της ομάδας που θα παρουσιαστεί σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένη σε σχέση με περύσι. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 24 Αυγούστου στο κλειστό της Κυψέλης, όταν και θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να διευθετήσουν εντός των ημερών ένα διαδικαστικό θέμα που έχει να κάνει με τη βίζα των Βραζιλιάνων Φερέιρα και Γκιμαράες ώστε να προλάβουν αμφότεροι να είναι παρόντες στην «πρώτη». Από κει και πέρα, άδεια λίγων ημερών αναμένεται να πάρει ο νεοαποκτηθέντας Θάνος Μαρούλης λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Exit mobile version