"Παγώνει" των Ζιλμπέρτο, Λέτο και Μαυρία

"Παγώνει" των Ζιλμπέρτο, Λέτο και Μαυρία

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά σε αυτή τη φάση δεν προτίθεται να κάνει κάποια κίνηση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί μόνο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Στην ερώτηση εάν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε: “Όχι, θα γίνουν. Ίσως στην άμυνα να ενισχυθούμε”, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στην απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, αλλά και στο “ανέβασμα” του Μλάντεν Πέτριτς.

Σε ότι αφορά τους τρεις “πρώην” για τους οποίους έχει γίνει μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες εβδομάδες τα δεδομένα είναι διαφορετικά:

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Βραζιλιάνος θέλει να παίξει για ένα ή ακόμη δύο χρόνια ποδόσφαιρο, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και περιμένει να δει ποια πρόταση θα τον καλύψει. Εάν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πραγματικά, τότε δεν θα είναι δύσκολο να τον επαναφέρει στην Ελλάδα.

Εάν θέλει απλά να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του (με εξάμηνο συμβόλαιο), ο Ζιλμπέρτο θ’ αναζητήσει άλλη ομάδα.

Για τον Σεμπαστιάν Λέτο το τοπίο παραμένει ομιχλώδες. Η Κατάνια τον έχει στα πλάνα της (στο αγωνιστικό κομμάτι), αλλά δεν θα έλεγε “όχι” σε μία πρόταση δανεισμού, έτσι ώστε να γλιτώσει το συμβόλαιό του. Στη μάχη της διεκδίκησής του έχουν μπει η Λανούς και η Βελέζ από την Αργεντινή. Στον Παναθηναϊκό λένε ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά σε αυτή τη φάση δεν είναι “ζεστοί” και θα περιμένουν το καλοκαίρι.

Και για τον Λέτο η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες: “Ο Λέτο είναι ένα ίνδαλμα για εμάς τους Παναθηναϊκούς, ένας αγαπητός ποδοσφαιριστής. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για να επιστρέψει”.

Τέλος για τον Χάρη Μαυρία, επίσης είναι με το ένα πόδι εκτός της ομάδας του. Της Σάντερλαντ. Ωστόσο οι “μαυρόγατες” θέλουν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα που θα μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, ενώ και ο παίκτης ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Και σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τους ιθύνοντες της ομάδας να δίνουν λιγοστές πιθανότητες να γίνει κάτι τώρα (Ιανουάριο) και παραπέμπουν για το καλοκαίρι…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News