Ανανεώνει και ο Αναστασίου!
Μετά τους ποδοσφαιριστές παίρνει σειρά και ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα τεχνικό.
Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει να κοιτάνε το μέλλον και τον κορμό της ομάδας και γι΄ αυτό τις προηγούμενες ημέρες είδαμε να ανανεώνουν με το «Τριφύλλι» αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ άμεσα θα τελειώσει και το θέμα του Μπεργκ. Σε αυτό το «κύμα» ανανεώσεων όμως δεν θα μπορούσε να λείπει και ο… μαέστρος της ομάδας.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΈτσι λοιπόν ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Γιάννη Αναστασίου για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2016, με αυξημένες αποδοχές.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»
