"Αναλαμβάνω την ευθύνη"

"Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη λήξη του αγώνα στα Πηγάδια, έδωσε συγχαρητήρια στην Ξάνθη κάνοντας λόγο για δίκαιη νίκη των Ακριτών. «Δεν θα πω πολλά. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, δίκαιη νίκη» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στη NOVA ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα των «πράσινων» με 4-2.

Λίγο αργότερα στη Συν. Τύπου είπε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την δίκαιη νίκη της. Δουλέψαμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας και ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο της. Δυστυχώς η απουσία του Μπεργκ έγινε την τελευταία στιγμή, είμαστε όμως μεγάλη ομάδα και δεν επιτρέπεται να εξαρτόμαστε από έναν παίχτη. Δεν παλέψαμε, ήμασταν κακοί, δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδι. Έχουμε κάνει εισηγήσεις στην διοίκηση για παίχτες.

Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη ομάδα, το ξέραμε, αλλά στα πρώτα 15′ χάναμε 2-0… άρα περισσότερο κακοί ήμασταν εμείς εκτιμώ.Θα χαθούν αρκετοί πόντοι από όλες τις ομάδες, γίνεται ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει να ετοιμαστούμε για την συνέχεια. Για τον Νάνο τράβηξε ο προσαγωγός του για αυτό τον άλλαξα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ. Ο καθένας το βλέπει με το δικό του μάτι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News