"Ο Παναθηναϊκός νικάει στο γήπεδο"

"Ο Παναθηναϊκός νικάει στο γήπεδο"

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Μάνος Παπαδόπουλος με αφορμή την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, τονίζοντας ότι το μπάσκετ παίζεται στο γήπεδο και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος:

«Μας άφησε όλους άφωνους αυτή η απόφαση. Θέση μας είναι ότι τα παιχνίδια παίζοντα στα γήπεδα αλλά τον τελευταίο καιρό είναι να παίζονται όλα στα δικαστήρια. Ασχολούμαστε με άλλα πράγματα και όχι με το βασικό, το άθλημά μας που θέλουμε να το βλέπουμε στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια. Είδαμε τι ματς είχε γίνει. Όπως είπατε κι εσείς, ήταν ένα ματς με όμορφη εξέλιξη. Σταματάει το μυαλό του ανθρώπου έπειτα από αυτό και δεν ξέρουμε τι να πούμε».

Για το αν υπήρξαν επαφές του Παναθηναϊκού με την ΕΟΚ μετά τις εξελίξεις και τι ειπώθηκε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το τι είπαμε, τι μας είπαν. Τελείωσε ένα ματς με μια δίκαιη επικράτηση και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός πάντα θέλει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε ανάγκη από Κύπελλα και Πρωταθλήματα. Έχουμε τόσα πολλά που δεν αλλάζει τίποτα από έναν αγώνα. κάποιοι θέλουν να φέρουν το χάος στο μπάσκετ, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Έπειτα από δυο μήνες μας καλούν να δούμε και να ξαναδούμε για να πούμε τι;».

Για το γεγονός ότι η απόφαση ήρθε λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ: «Το χρονικό σημείο είναι περίεργο και μας κάνει μεγάλη εντύπωση. Επιμένω πως τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα. Είναι της μόδας τελευταία να βγαίνουν συγκεκριμένες αποφάσεις σε περίεργα χρονικά σημεία».

Για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει στο γήπεδο και αυτό το βλέπουν όλοι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News