Αποφασίζουν ανάμεσα σε πέντε
Πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο… μανίκι τους και δύο ακόμη υποψήφιους για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Ο Λεωνίδας Βόκολος, ως γνωστόν θα ταξιδέψει το σαββατοκύριακο για να δει από κοντά έναν από τους παίκτες που εξετάζουν οι «πράσινοι» για το κέντρο της άμυνας. Ο τεχνικός διευθυντής όμως, δεν θα είναι ο μοναδικός που θα βγει εκτός συνόρων για μεταγραφικούς λόγους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal News», σκάουτ του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στο εξωτερικό για να δει από κοντά και τον τέταρτο υποψήφιο (εκτός των Χουάνμα, Στάνκοβιτς και Ροντρίγκες) για να πάρει θέση στην καρδιά της άμυνας.
Τέλος, η «Live Sport» σημειώνει πως υπάρχει και ένας ακόμη (πέμπτος) ποδοσφαιριστής που είναι στα υπόψιν των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο
