Παναθηναϊκός: Ορίστηκε ο διαιτητής για το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά
Ελληνική διαιτησία θα υπάρξει στο παιχνίδι των “πρασίνων” για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οριστικοποιήθηκαν οι διαιτητές για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με Έλληνα διαιτητή στο ματς απέναντι στην Κηφισιά, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:30).
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκεται,όπως και στα άλλα μεγάλα παιχνίδια της φάσης, διεθνής ομάδα, καθώς έχει επιλεχθεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία μόνο σε τρία γήπεδα.
Η επιλογή των Ελλήνων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια της διοργάνωσης έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις, καθώς έρχεται σε μια περίοδο με έντονη πίεση γύρω από τη διαιτησία και τους ορισμούς της ΕΠΟ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Νέο όνομα από Premier League για τη μεσαία γραμμή
- Παναθηναϊκός: Το «κρυφό» κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού
- «Και ο Παναθηναϊκός ξανά για Βαλαντσιούνας»
- Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα πριν τον τελικό του Final 4 και την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού - "Το πάθημα γίνεται μάθημα"
- Ράστοντερ: Πόσα ζητά η Τουν και τι περιμένει ο Παναθηναϊκός