Φευγάτος ο Ράιτ

Φευγάτος ο Ράιτ

Σημαντική αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Και όταν λέμε σημαντική εννοούμε στο μεταγραφικό μέτωπο, εκεί όπου το τριφύλλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αντικατάσταση παίκτη ενόψει Top 16.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση; Μα φυσικά ο Τζούλιαν Ράιτ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει αυτές τις μέρες και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία διάθεση να ανανεωθεί.

Ο Ιβάνοβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του Αμερικανού τελευταία και εκεί αποδίδεται και ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια παρά τα προβλήματα και τις απουσίες στη θέση “5”. Το αποκορύφωμα ήταν φυσικά το ματς με την Μπαρτσελόνα όπου ο Ράιτ ήταν εκτός τόπου και χρόνου με τον Ιβάνοβιτς να τον αποσύρει αμέσως.

Πλέον ο τεχνικός του ΠΑΟ εξετάζει τους παίκτες που προτείνονται και προέρχονται κυρίως από ομάδες που αποκλείστηκαν από την Ευρωλίγκα.

Μέχρι στιγμής τα πρώτα ονόματα που παίζουν δυνατά αλλά δεν είναι τα μόνα είναι ο Σέιν Λαουάλ της Σάσαρι και ο Μίρο Μπίλαν της Τσεντεβίτα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να δηλώσει παίκτη μέχρι το τέλος του μήνα και ο Ιβάνοβιτς θα ξεσκονίσει τους πάντες μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό που θα ανεβάσει επίπεδο τη ρακέτα και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Εν αναμονή λοιπόν νεώτερων εξελίξεων και θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα άμεσα!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Trifillakia.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News