Άλλαξε επάγγελμα ο Σλότερ! (vid)

Άλλαξε επάγγελμα ο Σλότερ! (vid)

Νέα καριέρα κάνει εδώ και λίγες ώρες ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος παρατάει το μπάσκετ για χάρη της… ζαχαροπλαστικής, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φυσικά και αστειευόμαστε, καθώς ο Αμερικάνος μπόμπερ μεταμφιέστηκε σε ζαχαροπλάστη για τις ανάγκες ένος διαφημιστικού σποτ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας stoiximan.gr:

“Ο Stoiximan.gr και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παίρνουν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αγάπης και στηρίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχοντας στο μεγάλο αγώνα για να συνεχίσει κάθε παιδί να έχει το σπίτι του, όπως είναι το κεντρικό moto της εκστρατείας.

Stoiximan και Παναθηναϊκός, μάλιστα, ετοίμασαν ένα εξαιρετικό βίντεο προκειμένου να προωθήσουν τη φιλανθρωπική τους δράση, με πρωταγωνιστές τα «αστέρια» του τριφυλλιού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς από την πλευρά σας, προκειμένου να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, είναι να στείλετε τη λέξη «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» με sms στο 54020 για να κερδίσετε μαζί με τον Stoiximan.gr και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον αγώνα της αγάπης για τα παιδιά”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News