Τα πειράγματα στον Χουχούμη

Τα πειράγματα στον Χουχούμη

Αρκετά ήταν τα πειράγματα στον Διαμαντή Χουχούμη μετά την γκολάρα με την Κέρκυρα, με τον Ντίνα να τον παρομοιάζει με τον Ρομπέρτο Κάρλος!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πανέμορφο σε εκτέλεση ήταν το πρώτο γκολ του Διαμαντή Χουχούμη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του «τριφυλλιού», όπως ήταν λογικό δέχτηκε και τα σχετικά… πειράγματα τόσο στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ, όσο φυσικά και στα αποδυτήρια. Το gazzetta.gr έχει όλα όσα… άκουσε ο «Χούχου»!

Το μπράβο παιχταρά του κολλητού

Φυσικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ήταν αυτός που έτρεξε να πανηγυρίσει πρώτος μαζί με τον… αδερφό του! «Μπράβο παιχταρά μου, τι έβαλες!», ήταν η πρώτη ατάκα του «Τριάντα» πριν ακολουθήσουν τα συγχαρητήρια απ’ όλους τους συμπαίκτες του.

«Έλα ρε Ρομπέρτο Κάρλος»

Ο μεγαλύτερος… χαμός έγινε όμως στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τελευταίο σφύριγμα. Η ατάκα που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή του Θανάση Ντίνα… Ο άσος του «τριφυλλιού» παρομοίασε τον συμπαίκτη του με τον Ρομπέρτο Κάρλος, μιας και ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σημείωνε συνέχεια τέτοια τέρματα όσο αγωνιζόταν, αλλά φυσικά και λόγω θέσης.

«Έλα ρε Ρομπέρτο Κάρλος, μόνο εσύ και αυτός τέτοια γκολ», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Ντίνα που έκανε άπαντες να… πέσουν κάτω από τα γέλια. Τα πειράγματα δεν τέλειωσαν εκεί όμως…

Η απορία των υπόλλοιπων και η αγκαλιά του κόουτς

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν είχαν παρόμοιες ατάκες σαν αυτή του Ντίνα. Είχαν όμως μία κοινή απορία… Αν άλλαξε πόδι ο Χουχούμης και δεν είναι πια αριστεροπόδαρος!

Αφού λοιπόν του έδωσαν συγχαρητήρια, τον ρωτούσαν αν άλλαξε πόδι και πλέον θα έχει για… καλό του το δεξί! Ο «Χούχου», τους απαντούσε και τους θύμιζε πως έχει πετύχει ξανά το ίδιο γκολ με το δεξί και πάλι σε ένα παιχνίδι με την Εθνική Νέων κόντρα στην Β. Ιρλανδία το 2012.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός αγκάλιασε τον νεαρό μπακ και του έδωσε συγχαρητήρια για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε, το οποίο ήταν και το παρθενικό του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News