"Θα συνεχίσουμε να τους νικάμε εντός παρκέ"

"Θα συνεχίσουμε να τους νικάμε εντός παρκέ"

Με νέα δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητες τις νέες αποφάσεις που ελήφθησαν παραμονή Χριστουγέννων και ξεκαθάρισε πως ακόμη και ο πιο… βλάκας έχει καταλάβει πλέον τι «παίζεται» στο ελληνικό μπάσκετ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

”Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Γαύρος έχει “καταλάβει” όλα τα κέντρα εξουσίας. Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται. ΕΦΙΠ, Αθλητικός Δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων.

Εμείς παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα, να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό.

Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση πρωταθλήματος, συνεχίζουν και παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα. Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πουν στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες.

Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη. Χρόνια πολλά σε όλους”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News