Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-2: «Βόμβα» Κουτσιαύτη για το πέναλτι στον Τσέριν
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε την επίμαχη φάση του Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και τόνισε ότι δεν υπήρχε λόγος για πέναλτι.
Η υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Ο διαιτητής Ζαμπαλάς κάλεσε τον ρέφερι Τσακαλίδη στο VAR για να εξετάσει το χέρι του Άνταμ Τσέριν, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί η παράβαση.
Την απόφαση αυτή αμφισβήτησε έντονα ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Grande League ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι.
έμπειρος πρώην διαιτητής στάθηκε τόσο στην απόσταση της φάσης όσο και στη σειρά με την οποία η μπάλα βρήκε τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.
«Ο κανονισμός δεν αφήνει κανένα περιθώριο για πέναλτι. Η μπάλα έρχεται από πολύ κοντινή απόσταση, ο Τσέριν δεν προλαβαίνει να αντιδράσει αλλά το στοπ καρέ δείχνει πως η μπάλα χτυπάει πρώτα στο πρόσωπο του, μετά στο σώμα του και στο τέλος στο χέρι του», ανέφερε.
Δείτε το σχόλιο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ