Πάει για το ΜΠΑΜ με Σλότερ ο Εξάστερος

Πάει για το ΜΠΑΜ με Σλότερ ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ που τον παραχωρεί δανεικό, σύμφωνα με δημοσίευμα…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ο Τζουλιάν Ράιτ ως γνωστόν αποχωρεί από τον Πανθηναϊκό, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού, ενόψει του δεύτερου γύρου του ΤΟΡ-16 και φυσικά του ελληνικού πρωταθλήματος”, αναφέρει αρχικά το sportit και συνεχίζει:

“Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι πράσινοι έχουν κάνει νέα κρούση στον ατζέντη του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λάσο και η Ρεάλ έχει την πρόθεση να τον παραχωρήσει δανεικό!

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι για τον Σλότερ, αλλά τότε οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Από την στιγμή, όμως, που οι μήνες περνούν και ο Αμερικανός βρίσκεται συνεχώς εκτός 12άδας, υπάρχει σκέψεις να παραχωρηθεί έστω με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει δυνατά τον παίκτη, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του και ουσιαστικά απομένει η συγκατάθεση της Ρεάλ για να φορέσει ο Σλότερ τα πράσινα! Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι η Ρεάλ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του ΤΟΡ-16 με τον Παναθηναϊκό και το… σκέφτεται να βοηθήσει στην ενίσχυσή του αντιπάλου της.

Τις επόμενες μέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει, με τους πράσινους να ελπίζουν βάσιμα στην ολοκλήρωση του deal”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News