«Ρώτησε για τον Βίκτορ Γκόμεθ ο Παναθηναϊκός»
Ο Ευάγγελος Μίχος μέσα από την εκπομπή «Ο Εκτελεστής» αναφέρθηκε σε μια περίπτωση δεξιού μπακ που συνδέθηκε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει δύο δεξιούς μπακ (Βαγιαννίδης, Κώτσιρας) στο ρόστερ του, ωστόσο σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή «Ο Εκτελεστής» έχει ρωτήσει για έναν ακόμα που αγωνίζεται στην Πορτογαλία.
Ο λόγος γίνεται για τον Βίκτορ Γκόμεθ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Μπράγκα και αποτέλεσε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, την αφορμή να βγουν τα νέα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τη Σπόρτινγκ.
Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:
«Η Σπόρτινγκ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία είναι πολύ κοντά στον Βαγιαννίδη και ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Θεωρώ ότι το λένε αυτό οι Πορτογάλοι γιατί έμαθα ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Μπράγκα για τον Ισπανό δεξιό της μπακ και οι Πορτογάλοι το έμαθαν αυτό για τον Βίκτορ Γκόμεθ και απόρρισαν γιατί έχουν ήδη παίκτες σ’ εκείνη τη θέση.
Επίσης στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός για να δώσει τον Βαγιαννίδη θέλει 12 καθαρά εκατ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Όλα αυτά όμως θα γίνουν μετά το ματς κόντρα στη Ρέιντζερς».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Παναθηναϊκός: Το «κακό» επανήλθε, πώς θα αντιδράσει ο Μπενίτεθ