Το μεγάλο «μαρτύριο» του Μπεργκ

Το μεγάλο «μαρτύριο» του Μπεργκ

Η απουσία του Μάρκους Μπεργκ από την «πράσινη» ενδεκάδα (και) στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, «φούντωσε» εκ νέου τις θεωρίες συνωμοσίας για «πρόβλημα» είτε με το νέο συμβόλαιό του είτε ακόμη και με τον ίδιο τον Γιάννη Αναστασίου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική αφού το μοναδικό «πρόβλημα» του 28χρονου άσου είναι ένα και συγκεκριμένο. Η ευπάθεια που είχε -και εξακολουθεί να έχει- στις ιώσεις! Ενα μεγάλο «μαρτύριο» που κουβαλάει ο Μπεργκ εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να εξασθενεί ο οργανισμός του για μεγάλο διάστημα. Το πέρασε στο παρελθόν και στο Αμβούργο, το πέρασε και πέρσι -αρκετά πιο ήπια- στον Παναθηναϊκό. Μια τον Οκτώβριο του ’13 και άλλη μια στις αρχές του περασμένου Μάρτη, λίγες μέρες πριν από τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ. Φέτος, πάνω που γύρισε 66 μέρες μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα, από τις 19 Δεκεμβρίου του «έκατσε» η ίωση, την οποία μάλιστα αυτή τη φορά πέρασε πολύ πιο «βαριά».

Ο λόγος, όσο… αστείο κι αν ακούγεται, είναι η κόρη του Ζολί (!), η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες νηπιαγωγείο και «κουβαλάει» στο σπίτι της φαμίλιας Μπεργκ όλες τις ιογενείς ιώσεις που υπάρχουν στα σχολεία. Μια εξ αυτών ταλαιπωρεί εδώ κι εβδομάδες τον Σουηδό άσο, που αναγκάζεται να παίρνει ακόμη αντιβιώσεις, αφού έχει αίσθηση αδυναμίας ως «κατάλοιπο» της ίωσης.

Η απόφαση να μην ξεκινήσει στα Γιάννινα πάρθηκε από κοινού με τον Αναστασίου, διότι έκριναν πως χρειαζόταν προσοχή σ’ ένα ματς «ιδιαίτερων» συνθηκών. Οπως άλλωστε προσοχή απαιτούσε συνολικά όλη η διαχείριση της υπόθεσης απ’ τον Ελληνα τεχνικό, για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του Μπεργκ. Και για τον Αναστασίου δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να μην μπορεί (εδώ κι ένα μήνα) να έχει στην κατάσταση που θα ήθελε το πρώτο βιολί της επίθεσης του «τριφυλλιού», αλλά έκρινε πως πάνω απ’ όλα πρέπει να γυρίσει απόλυτα δυνατός, βρίσκοντας σταδιακά ρυθμό.

Στα Γιάννινα έγινε το πρώτο βήμα και την Κυριακή με τον Εργοτέλη έρχεται η ώρα της τελικής επιστροφής…

Goalnews


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News