Ρομαντικό σαββατοκύριακο για Ιωαννίδη και Βουλγαράκη στην Κύθνο (pics)
Μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση επέλεξαν να κάνουν ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Κύθνο για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαλάρωση, ήλιο και στιγμές για δύο.
Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού και η γνωστή παρουσιάστρια, που πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους, άφησαν για λίγο πίσω τους την Αθήνα και απόλαυσαν την ομορφιά των Κυκλάδων.
Με φόντο τα λευκά σπιτάκια και το βαθύ μπλε του Αιγαίου, περιπλανήθηκαν στα δρομάκια του νησιού, δοκίμασαν ντόπια πιάτα σε παραθαλάσσιες ταβέρνες και χάρηκαν τον ήλιο σε γραφικές ακρογιαλιές.
Η σύντομη αυτή εξόρμηση ήταν ιδανική ευκαιρία για τον Ιωαννίδη να γεμίσει μπαταρίες, καθώς η επιστροφή στις απαιτήσεις της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού πλησιάζει. Για την ώρα, όμως, προτεραιότητα είχαν οι ήσυχες στιγμές και η συντροφιά της αγαπημένης του.
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ