Χωρισμένη στα δύο η οικογένεια Δομάζου - «Αρνούμαστε να εμπορευτούμε τον μπαμπά μας»
Η οικογένεια του Μίμη Δομάζου είναι χωρισμένη σε δύο πλευρές, καθώς υπάρχει διαμάχη μεταξύ της Πόπης Δομάζου και της Ευαγγελίας Δομάζου.
Συγκεκριμένα η Πόπη Δομάζου κατοχύρωσε την εμπορική ονομασία “Μίμης Δομάζος” για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σε αθλητικά προϊόντα ή δραστηριότητες.
Παρ’ όλα αυτά η Ευαγγελία Δομάζου, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή από τον γάμο του με την Βίκυ Μοσχολιού, εξέφρασε την οργή της, δηλώνοντας ότι η οικογένεια Δομάζου-Μοσχολιού δεν επιθυμεί να εμπορευτεί τη μνήμη του πατέρα τους, τονίζοντας την ανάγκη να διατηρηθεί ο μύθος του Μίμη Δομάζου χωρίς εμπορικές προεκτάσεις.
Το Πρωινό μίλησε αποκλειστικά με την Ευαγγελία Δομάζου, η οποία ξέσπασε. “Όχι, όχι. Όχι, δεν το κάνει η οικογένεια Δομάζου – Μοσχολιού αυτό. Εγώ και η αδελφή μου δηλαδή. Αυτό το κάνει η Πόπη και η μητέρα της. Εμείς ούτε ρωτηθήκαμε, αλλά δεν θα το θέλαμε κιόλας αυτό. Δηλαδή τι, να εμπορευτούμε τον μπαμπά μας; Καθόλου δεν θα το θέλαμε. Είναι δικό τους θέμα. Δεν μπορεί, δεν μπορεί κανείς, να μας πάρει το όνομά μας.
Ο μύθος ήδη, δεν έχει κρατηθεί; Δεν υπάρχει ο μύθος Μίμης Δομάζος; Χρειάζεται, να γίνει καπελάκι, τασάκι, ποτό και όλα αυτά, για να κρατηθεί ο μύθος; {…} Θέλουμε, να κρατήσουμε πολύ ψηλά τη μνήμη και το όνομα του πατέρα μας. Δεν θέλουμε, να γίνει εμπόριο. Εμείς, η οικογένεια Δομάζου- Μοσχολιού, το τονίζω αυτό!”.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News