"Γκάζια" από Αναστασίου στα Χανιά

"Γκάζια" από Αναστασίου στα Χανιά

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο. Χανιά και την ισοπαλία ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κακή νοοτροπία που είχαν σε ένα ακόμη ματς αλλά και την κακή αμυντική λειτουργία που έδειξαν στο τελευταίο 25λεπτο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο. Χανιά ο Γιάννης Αναστασίου καθώς η εικόνα των πράσινων στο τελευταίο 25λεπτο και το ισόπαλο 2-2 σε ένα ματς όπου οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν τον απόλυτο έλεγχο τον “έβγαλε από τα ρούχα του”.

Ο 42χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού μάλιστα τα “έχωσε” στους παίκτες του, όχι με φωνές, δεν είναι αυτός ο “τύπος” του εξάλλου αλλά τους έκανε πολλές παρατηρήσεις για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των Χανίων να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Αναστασίου στάθηκε πολύ στην κάκιστη νοοτροπία που έδειξαν οι πράσινοι, κάτι που άλλωστε σημείωσε και στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα αλλά και στην κακή αμυντική λειτουργία που είχαν οι παίκτες του τριφυλλιού στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Οι παρατηρήσεις του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν προσωπικές αλλά μίλησε συνολικά για την εικόνα που είχαν όσοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν στην διάρκεια του αγώνα.

Μεταξύ άλλων ο Αναστασίου είπε στους πράσινους:

“Τα χαλάσατε όλα σε 25 λεπτά. Είχαμε τόσο καλή εικόνα και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε για να βγάλουμε τέσσερα και πέντε γκολ. Νομίζατε ότι στο 2-0 τελείωσε το παιχνίδι και το πληρώσαμε. Δεν είναι νοοτροπία αυτή που δείξαμε. Κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και τους βάλαμε στο ματς. Είχαμε κακή αμυντική λειτουργία συνολικά και τους δώσαμε χώρους να κάνουν το παιχνίδι τους”
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News