Στέλνουν Φεντάλ
Τον 29χρονο θηριώδη Μαροκινό στόπερ, Ζουχάιρ Φεντάλ της Παλέρμο, θέλει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Ιταλία.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν δεύτερο στόπερ μετά και την μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει βάλει ψηλά τον πήχη και να θέλει μοναχά παίκτη που θα μπορεί δεδομένα να κάνει την διαφορά. Σχεδόν καθημερινά υπάρχουν σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό και ένα από αυτά αφορά τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Παλέρμο, Ζουχαίρ Φεντάλ!
Σύμφωνα με το «tuttomercato» οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την Πάρμα, στην οποία ανήκει ο Φεντάλ! Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με το Μαρόκο και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σιένα, Πάρμα, Εσπανιόλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!
