Τους τα... έψαλε ο Αναστασίου

Τους τα... έψαλε ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της προπόνησης, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να είναι σ’ εγρήγορση από εδώ και πέρα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού διανυκτέρευσε στα Χανιά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ”Γεώργιος Καλαφάτης” για την προπόνηση της Παρασκευής.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του τριφυλλιού, τονίζοντας ότι δεν θέλει να ξαναδεί την αντίδραση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τα Χανιά.

”Ξεχνάμε τον χθεσινό αγώνα και το αποτέλεσμα. Πιστεύω οτι όλοι είδατε το ματς και καταλαβαίνετε τι εννοώ όταν μιλάω για την κακή νοοτροπία που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα και μας έχει στοιχίσει σε κάποια ματς. Κοιτάμε μπροστά και θέλω όλοι να είστε έτοιμοι και σε εγρήγορση γιατί έρχονται μια σειρά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και θα χρειαστείτε όλοι” τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της προπόνησης οι παίκτες των Κυπελλούχων δεν γνώριζαν τον αντίπαλο τους στο Κύπελλο Ελλάδος, με αποτέλεσμα κάποιοι να το πληροφορηθούν κατά την διάρκεια του φαγητού και κάποιοι την ώρα που αποχωρούσαν από το προπονητικό κέντρο ”Γ. Καλαφάτης”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News