"Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς"

"Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς"

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ μετά το τέλος του αγώνα ο Αντώνης Φώτσης τόνισε πως οι «πράσινοι» είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στη Βαρκελώνη αλλά δεν τα κατάφεραν, πήραν όμως ένα σημαντικό μάθημα για το μέλλον .

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Κάναμε το ματς που θέλαμε. Βρισκόμασταν κοντά στο σκορ, φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά στο τέλος η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έτοιμη στις φάσεις που κρίθηκε το ματς».

Για το αν ήταν… βάρος το ότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε κάποια στιγμή: «Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να οληγορείς όπως εμείς. Στο τέλος ήμασταν απρόσεκτοι και η Μπαρτσελόνα το εκμεταλλεύθηκε. Πήραμε ένα μάθημα για το μέλλον».

Για τα εύστοχα τρίποντα του Χουέρτας: «Δεν το βάλαμε κάτω παρότι πέτυχε κάποια δύσκολα και μεγάλα σουτ, μένοντας κοντά στο σκορ. Αναλόγως με τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη, τον αντιμετωπίζουμε. Αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις το αν ένας παίκτης θα βρεθεί σε καλή μέρα».

Για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού από την αρχή της χρονιάς: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όσο προχωράς πρέπει να γίνεσαι καλύτερος. Καθημερινά προπονούμαστε και ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τη συνέχεια: «Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, για να τα διεκδικήσουμε όλα. Οι ήττες είναι στο… πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News