Η πιθανή ενδεκάδα με Εργοτέλη
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Εργοτέλη και έχει τρίτη ευκαιρία να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ που είναι αυτήν τη στιγμή στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο 41χρονος τεχνικός σχεδιάζει να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Μπεργκ, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και ίσως παίξει βασικός και ο Πέτριτς, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Νίνης θα είναι βασικός σε δεύτερο συνεχόμενο ματς.
Ο Στιλ θα βρεθεί στον «άσο», ο Μπούρμπος δεξιά, με τον Χουχούμη να είναι φαβορί για αριστερά έναντι του Νάνο. Ταυλαρίδης και Σίλντενφελντ θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Κόφτης θα είναι ο Λαγός, μέσα αριστερά ο Πράνιτς, δεξιά ο Νίνης. Ένας εκ των Ατζαγκούν, Πέτριτς θα είναι πίσω από τους φουνταριστούς. Αν παίξει ο Κροάτης, τότε ο Μπεργκ θα έχει τον Κλωναρίδη πλησίον του. Αν επιλεχθεί ο Νιγηριανός τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Πέτριτς θα παίξει δίπλα στον Σουηδό. Ο Καρέλης αναμένεται να πάρει ανάσες, αλλά θα είναι στον πάγκο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»
