Το πανό που πίκαρε γαυριέλα και γαυροτέλη! (ΦΩΤΟ)
Δείτε το πανό με το οποίο οι φίλοι του Παναθηναϊκού πίκαραν τις γαυριέλες της Τρούμπας, αλλά και το παράρτημα της Κρήτης τον γαυροτέλη.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν τις σχέσεις που συνδέουν τον χθεσινό αντίπαλο με τον ΟΣΦΠ αναρτώντας ένα περιπεκτικό πανό που έγρφε: «Βαγγέλη πάρε τον Μπαλοτέλι και δώστον δανεικό στον Εργοτέλη» καυτηριάζοντας τους συχνούς δανεισμούς παικτών στους Κρητικούς.
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΔΥΣΣΕΑ»
Αφιερωμένη σε μια ιστορική μορφή του Παναθηναϊκου οπαδικού κινήματος είναι η αποψινή βραδιά για τους οργανωμένους της ομάδας.
Ο Οδυσσέας Καλογεράκης, οργανωτής στο «πέταλο» της Λεωφόρου τη δεκαετία του ’70 έφυγε απ’ τη ζωή πριν λίγες μέρες και η σημερινή μέρα είναι αφιερώμενη σ’ αυτόν. Ένα πανό που έγραφε: «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν αφήνω» σύνθημα που αποτέλεσε δίκη του έμπνευση και το μύνημα «Απ’ το ’79 ως το άπειρο… Καλό ταξίδι Οδυσσέα, Θύρα 13» κάλυπτε τη «13» ενώ το σκηνικό ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να υψώνει τα κασκόλ και να τραγουδά το σύνθημα αυτό προς τιμή του με τη σέντρα του αγώνα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για Γιούρτσεβεν, πότε αποχωρεί
- Επίσημο: Με αλλαγές 11άδα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ
- Χέις-Ντέιβις: «Σκουριασμένος και με 4 ώρες ύπνου - Βρίσκεις είτε δικαιολογίες είτε τρόπο» (vid)
- Σάρωσε σε τηλεθέαση ο... κουπάτος Παναθηναϊκός!
- Γιαννακόπουλος: Τρελό... γλέντι σε Ολυμπιακό με Φρι!

