Τρέμουν για Νίνη
Η πρώτη εκτίμηση για τον Σωτήρη Νίνη μιλάει για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, αλλά και στους συνδέσμους στον δεξιό αστράγαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για έναν μήνα.
Ωστόσο στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, η οποία θα απεικονίσει και την ακριβή κατάσταση του γονάτου του.
Ο Νίνης στο παρελθόν έχει περάσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Ο πρώτος ήταν στο ξεκίνημά του με τον Παναθηναϊκό, όταν υπέστη σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που τον άφησε εκτός για τέσσερις μήνες.
Ο δεύτερος τραυματισμός ήταν με τη φανέλα της Εθνικής, στον αγώνα με το Ισραήλ (2/9/2011), όταν υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός δράσης για έξι μήνες.
Στον Παναθηναϊκό και φυσικά ο ίδιος ο Νίνης δεν θέλει να τριτώσει το κακό…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»
