Σημειώσεις από το ΟΑΚΑ

Σημειώσεις από το ΟΑΚΑ

Με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό δεν μπορείς να πεις και πολλά, ωστόσο υπάρχουν αρκετές… σημειώσεις από το παιχνίδι αυτό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

***Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος… έπαιξε! Όχι 3′, αλλά 15 λεπτά, πετυχαίνοντας 7 πόντους. Σημαντική η παρουσία του, σε μια περίοδο που ο Γιάνκοβιτς δείχνει κουρασμένος.

***Η εμφάνιση του Φώτση. Είμαστε σε αυτό το σημείο της χρονιάς θα πρέπει να αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Το έδειξε στη Βαρκελώνη, είδαμε και σήμερα πως παίρνει τα πάνω του.

***Ο Μπατίστα ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Ο Εστεμπάν για 1,5 μήνα δεν ήταν καλά -λογικό από τη στιγμή που έβγαλε πολλά ματς μόνος στο “5”- αλλά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκει το ρυθμό του και μας θυμίζει τον καλό Μπατίστα που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν.

***Μπλουμς από τα… παλιά! Ο… Γιαννάκης μετά από καιρό έκανε αυτό που ξέρει καλά! “Βόμβες” τριπόντων. Στο συγκεκριμένο ματς είχε 12 πόντους, όλους από τα 6,75.

***Παπαγιάννης-Λούντζης: Και οι δύο αγωνίστηκαν για 7′ και 41″. Ο πρώτος πέτυχε 4 πόντους με εντυπωσιακά καρφώματα, ενώ ο Λούντζης είχε 3 ασίστ στα λεπτά που αγωνίστηκε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News