"Να τελειώνουμε γρήγορα τα παιχνίδια"

"Να τελειώνουμε γρήγορα τα παιχνίδια"



Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή το “Δέκα το κακό” με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τη φετινή πορεία του “τριφυλλιού”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην εκπομπή το “Δέκα το κακό” με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, μίλησε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, προσδοκώντας μία εμφάνιση ανάλογη αυτής με τον Εργοτέλη και στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Λαγός:

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη: “Από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ότι κάναμε με τον Εργοτέλη. Όλοι στην ομάδα αυτό θέλουμε. Να τελειώνουμε τα παιχνίδια όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Με τον Εργοτέλη καταφέραμε να βάλουμε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο. Όλοι αυτό θέλουμε και ο κόσμος αυτό θέλει, να τελειώνουμε νωρίς τα παιχνίδια.”

Για το αν δημιουργήθηκε πρόσθετο βάρος μετά την περσινή σεζόν: “Δε νομίζω ότι δημιουργήθηκε ένα βάρος που δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό μετά την περσινή πορεία. Ίσως να πέσαμε μετά τον αποκλεισμό με τη Σταντάρ. Έχουμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και απογοητευτήκαμε από τον αποκλεισμό γιατί θα έλυνε πολλά προβλήματα. Μετά μας επηρέασε και ο τραυματισμός του Μπεργκ. Ίσως τις πρώτες αγωνιστικές όταν έλειπε να ψαχνόμασταν λίγο, είναι ο βασικός μας επιθετικός. Βέβαια βοήθησε και ο Καρέλης με τα γκολ που έβαλε.”

Για το αν βοηθάει που ο Παναθηναϊκός δεν παίζει πλέον στην Ευρώπη: “Σίγουρα βοηθάει ότι δεν παίζουμε Ευρώπη. Κανείς όμως στην ομάδα δεν το ήθελε αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πλέον και στους δύο στόχους. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα βέβαια είναι λίγο πιο μεγάλος στόχος.”

Για το αν είναι στόχος το πρωτάθλημα: “Είναι η δεύτερη χρονιά αυτής της ομάδας. Πέρυσι ξέραμε ότι ήταν καινούργια ομάδα με πολλά μικρά παιδιά και δεν μπορούσαμε να το πούμε. Πήραμε εμπειρίες. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Δεν λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Γιατί να μη κάνουμε ένα δεύτερο γύρο όπως πέρυσι και να κάνουμε ότι μπορούμε στο τέλος; Δεν λέμε στόχος το πρωτάθλημα.”

Για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: “Και οι δύο ομάδες που είναι από πάνω μας έχουνε κάνει άσχημα παιχνίδια όπως εμείς και έχουν χάσει βαθμούς όπως και εμείς. Καμία ομάδα δεν είναι σταθερή όπως και πέρυσι.”

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: “Θεωρητικά το πρόγραμμα είναι και καλά πιο εύκολο. Αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Μπορεί μία μέρα να μην είσαι καλός και να κάνεις μία ήττα που δεν υπολόγιζες. Αν είμαστε σοβαροί όπως με τον Εργοτέλη δεν θα έχουμε πρόβλημα.”

Για τη συνύπαρξη του με τον Μέντες: “Όταν έχω τον Μέντες δίπλα μου τα τρεξίματα είναι σίγουρα πιο λίγα. Και οι δύο έχουμε τρεξίματα και όλο αυτό το κάνει πιο εύκολο. Και ο Ντέιβιντ μπορεί να κάνει πολλά, να τρέξει, να κρατήσει την μπάλα, να ελευθερώσει το παιχνίδι. Σε βοηθάει πολύ.”

Για το που χρειάζεται μεταγραφή ο Παναθηναϊκός: “Αν βρεις κάτι καλό σε μία θέση που δεν έχεις πρόβλημα αν είναι καλός θα τον πάρεις. Να πάρω κάποιον παίκτη που θα είναι στα ίδια επίπεδα με τους άλλους, ξένο που και καλά είναι καλύτερος από τους άλλους, αλλά είναι στα ίδια, δεν υπάρχει λόγος.”

Ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει και ποια τον έχει απογοητεύσει φέτος: “Εντύπωση που έχει κάνει η Βέροια. Πολύ καλή ομάδα, με επιθετικούς παίκτες. Έχει πέσει λίγο, αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό. Η ομάδα που δεν ήταν όπως πέρυσι είναι ο ΟΦΗ. Έχει καλή ομάδα, καλή έδρα με κόσμο, αλλά έχει πέσει από πέρυσι.”

Για τη Χρυσή Μπάλα και ποια ομάδα πιστεύει θα κατακτήσει το ChampionsLeague: “Ο Μέσι μου αρέσει περισσότερο, αλλά νομίζω ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήρε δίκαια. Η ομάδα του είναι η καλύτερη και αυτός κάνει τρελά πράγματα. Αυτοί οι δύο είναι κοντά. Το Champions League πιστεύω θα το πάρει η Τσέλσι.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News