Ο Ιβάν Κρούζλιακ στον επαναληπτικό
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στην Λεωφόρο.
Ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ είχε «σφάξει» την Σέλτικ στην περσινή κόντρα με την Ίντερ για τους 16 του Europa League. Μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα, ο Κρούζλιακ σφύριξε στον επαναληπτικό του Σαν Σίρο, αποβάλλοντας αδικαιολόγητα πριν το ημίχρονο τον Φαν Ντάικ. Ταυτόχρονα, είχε εξοργιστικές αποφάσεις όπως η κίτρινη σε παίκτη της Σέλτικ για… καθυστέρηση στο 0-0, τη στιγμή που έψαχναν γκολ για να προκριθούν.
Επίσης, σε 19 αγώνες που έχει σφυρίξει οι γηπεδούχοι μετράνε 9 νίκες ενώ έχει μία τάση να δείχνει…εύκολα κάρτες. Αυτό φαίνεται από τις 4,17 κίτρινες που βγάζει κατά μέσο όρο ενώ την ίδια στιγμή αποβάλλει ένα παίκτη ανά τρεις αγώνες.
Τέλος, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι και Τόμας Μοκός, τέταρτος ο επίσης Σλοβάκος Πέτερ Κράλοβιτς και παρατηρητής της UEFA ο Ισπανός Μανουέλ Μεχούτο Γκονζάλες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»