"Έτοιμοι για μάχη"

"Έτοιμοι για μάχη"

Ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε στο Euroleague Greece για το “μάθημα” της ήττας από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και τη “μάχη” που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε (βλ. συνεχόμενα λάθη), ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε στο Euroleague Greece για το πάθημα που έγινε μάθημα στους “πράσινους”, αλλά και τη “μάχη” που βρίσκεται εν όψει, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (16/1, 21:45).

“Στη Βαρκελώνη δώσαμε ένα δώρο στους αντιπάλου μας. Όλοι καταλαβαίνουν γιατί χάσαμε. Έχουμε ηττηθεί τρεις φορές μέχρις στιγμής από τη Μπαρτσελόνα. Ε, δεν μπορούν να γίνουν τέσσερις”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λετονού γκαρντ, πριν επισημάνει πως “είχαμε κάποια προβλήματα στα τελευταία λεπτά. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Νομίζω πως όμως είμαστε στον σωστό δρόμο. Αν όλοι συνεχίσουμε να παλεύουμε έτσι στην άμυνα, τότε θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Μπορεί τώρα να χάνουμε κάποια παιχνίδια, αλλά θα δούμε τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε αργότερα”.

Τί σημαίνει αυτό εν όψει και του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας; “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη”, είπε και εξήγησε: “Έπαιξα δύο χρόνια στη Λιθουανία και ξέρω ότι οι γηγενείς παίκτες είναι μαχητές. Παλεύουν για κάθε μπάλα. Είναι δεμένοι και γι αυτό έχουν τόσο σπουδαία αποτελέσματα με την Εθνική τους ομάδα. Έχουν πολλούς παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, οπότε ο ένας γνωρίζει τον άλλον”.

Πριν κλείσει όμως, είπε την άποψή του και για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Τον οποίο περιβάλλει με μεγάλο σεβασμό γιατί εκτός όλων των άλλων, “ο Σάρας είναι ένας σπουδαίος προπονητής, που ξέρει πολύ μπάσκετ και τους βοηθάει”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News