Στις 30/1 η δίκη του Μαρινάκη
Συγκεκριμένα, η εκδίκαση της υπόθεσης μετατέθηκε για τις 30 Ιανουαρίου!
Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης είχαν δικαστεί στις 28 Μαρτίου 2014 στο Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων, αλλά αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών.
Οι δύο άνδρες κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα.
Ακολούθως, στις 9 Απριλίου 2014, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε έφεση παραπέμποντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.
Αν δεν προκύψει κάποια νέα… βόμβα και στις 30 του μήνα, τότε θα γίνει κανονικά η εκδίκαση. Μέχρι τότε υπομονή…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός