"Ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό"
Μιλώντας μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού ο σκόρερ του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα και τόνισε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, συζητώντας το ενδεχόμενο παραμονής του όταν ο σύλλογος κρίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αρχίσουν οι σχετικές συζητήσεις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Λεβαδειακός έχει καλή άμυνα. Είχαμε κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια, αλλά ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε».
Θες να συνεχίσεις στον ΠΑΟ;
«Θα επαναλάβω αυτά που λέω τον τελευταίο καιρό. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα κι αν το κλαμπ θέλει να παραμένω θα καθίσουμε να το συζητήσουμε».
Ακολουθεί η Νέα Σμύρνη. Πήρες αυτοπεποίθηση απ’ τη σημερινή νίκη και το γκολ που πέτυχες;
«Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είχα βέβαια και πριν το ματς. Νοιώθω καλύτερα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος μας έδειξε ότι είναι δύσκολη ομάδα, στο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στο ίδιο «πέταλο» Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί και μικρή ένταση με την αστυνομία πριν τον τελικό
- Επίσημο: Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό, ποιοι έμειναν εκτός
- Σε σχέση με βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Καββαδάς (pic)
- «Σκάνδαλο» Ζαμπαλά στο Γ. Καραϊσκάκης: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Παναιτωλικό (vid)
- 15 μέρες, 5 ματς: Σωζεί τη χρονιά ή έρχεται τεράστιο κάζο για τον Παναθηναϊκό;
