Στο όριο ο Ταυλαρίδης, επιστρέφει ο Μπούι
Μόνο για λίγες… ώρες ξαποσταίνει και ξανά στη δράση επιστρέφει ο Παναθηναϊκός, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για διαλλείματα.
Το Σάββατο είναι η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα από Ολυμπιακό (Παναιτωλικός, εντός) και ΠΑΟΚ (Πλατανιάς, εντός).
Ο Γιάννης Αναστασίου για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σωτήρη Νίνη και πιθανότατα τους Μπούρμπο και Σπυρόπουλο, ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Μπούι.
Στο όριο των καρτών με έξι κίτρινες είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης και θα πρέπει να είναι προσεχτικός εάν δεν θέλει να χάσει δύο από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει οργανωμένη παρουσία οπαδών του στη Νέα Σμύρνη, καθώς δεν ήταν δυνατό να εξασφαλίσει εισιτήρια.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)
