"Νίκες είτε με πέντε γκολ, είτε με ένα"

"Νίκες είτε με πέντε γκολ, είτε με ένα"

Ο Κάρλος Ζέκα μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να παίρνει νίκες ακόμα κι αν το σκορ είναι εύθραυστο, όπως το 1-0 που ήρθε επί του Λεβαδειακού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πορτογάλος άσος του «τριφυλλιού» που πέρασε με αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης της Τετάρτης απέναντι στους Βοιωτούς και προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έκανε λόγο για «τρίποντο» που δεν ήρθε τόσο δύσκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ.

«Δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολη η νίκη. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πίεση και ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό, όμως, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε το γκολ από το πρώτο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη» ήταν το αρχικό του σχόλιο στο gazzetta.gr και πρόσθεσε:

«Κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση και σήμερα, όπως και με τον Εργοτέλη. Είναι σημαντικό όμως να κερδίζουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε τόσες φορές όπως το κάναμε στο προηγούμενο ματς στη Λεωφόρο. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς είτε πετυχαίνουμε πέντε γκολ, είτε ένα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και τα όσα οφείλει να κάνει αρχικά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κυνηγώντας πλέον όσο περισσότερους βαθμούς στα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, υποστήριξε:

«Θα προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν, να ξεκουραζόμαστε και να παραμένουμε σε καλή κατάσταση. Θα δούμε τους αντιπάλους μας, θα τους μελετήσουμε με προσοχή, όμως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Δεν πρέπει να αλλάξουμε κάτι, οφείλουμε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όπως το κάνουμε και τώρα».

Όσο για τη δική του κατάσταση σε αυτό το σημείο της σεζόν, ο Κάρλος Ζέκα αρκέστηκε να τονίσει: «Είμαι καλά. Σήμερα ήταν απόφαση του προπονητή μου να μείνω στον πάγκο και τη σέβομαι απόλυτα. Συνεχίζουμε…».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News