Χτύπησε... φλέβα!

Χτύπησε... φλέβα!

«Φλέβα χρυσού» φαίνεται πως χτύπησε ο Παναθηναϊκός με την υπογραφή του Νίκου Καλτσά, ο οποίος από το ερχόμενο καλοκαίρι θα φοράει τα «πράσινα» μέχρι το 2018. Ο άσος της Βέροιας έχει φτάσει ήδη στα 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ μετράει και σερί σκοραρίσματος στους 5 τελευταίους αγώνες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 24χρονος άσος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Βέροιας που έχει σκοράρει σε 5 συνεχόμενες αγωνιστικές. Στην ανοδική του πορεία έχει παίξει σίγουρα ρόλο το ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο με την υπογραφή στον Παναθηναϊκό σίγουρα ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα. Όταν υπέγραψε στο «τριφύλλι» το σερί του βρισκόταν μόνο στους δύο αγώνες, και τώρα βρίσκεται αισίως στους πέντε, κι ενώ η Βέροια υποδέχεται το Σάββατο τον προβληματικό ΟΦΗ. Αναμφίβολα …φτιάχτηκε ο Καλτσάς μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο!

Γέννημα θρέμμα Βεροιώτης, από τα 17 του φοράει την φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά» και δεν την έχει βγάλει μέχρι σήμερα από πάνω του. Στην περίπτωση του, το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά, αφού ο πατέρας του, Ανδρέας ήταν κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Βέροια (μεσοεπιθετικός κι αυτός) και τον έσπρωξε από μικρή ηλικία στο ποδόσφαιρο.

Η φετινή χρονιά για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό (γεννηθείς στις 3 Μαΐου του 1990) είναι η καλύτερη στην καριέρα του, αφού σε 1561 λεπτά συμμετοχής στην φετινή Super League (18 συμμετοχές), έχει σκοράρει ήδη 9 γκολ και έχει 4 ασίστ, με τον Καλτσά να μετρά συνολικά στην μεγάλη κατηγορία 75 παιχνίδια με 15 γκολ και 12 ασίστ. Έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ έχει τιμηθεί από τον ΠΣΑΠ ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Β’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Κοιτάζοντας μάλιστα κανείς τις δύο προηγούμενες γεμάτες σεζόν του, θα δει τα τεράστια άλματα πρόοδου που έχει κάνει μέχρι τα μισά του φετινού πρωταθλήματος. Τη σεζόν 12-13 σε 26 αγώνες είχε πετύχει 4 τέρματα και 4 ασίστ, ενώ πέρυσι (σεζόν 13-14), σκόραρε 2 μόλις φορές και μοίρασε 5 ασίστ σε 30 αγώνες που συμμετείχε.

Ο νεαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, είναι αυτή τη στιγμή στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League, με 9 τέρματα, όσα και οι Κλάους Αθανασιάδης και Φακούντο Περέιρα, μόλις ένα λιγότερο από τον 1ο σκόρερ Κώστα Μήτρογλου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News