Οι τρεις επιλογές του Πέτριτς

Οι τρεις επιλογές του Πέτριτς

Σε λιγότερο από έξι μήνες ο Μλάντεν Πέτριτς μένει ελεύθερος, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε διάρκεια 1,5 χρόνου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κροάτης εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή στη φετινή πορεία του “τριφυλλιού”, αφού πέρα από τα 5 γκολ που έχει πετύχει (4 στο Πρωτάθλημα, 1 στην Ευρώπη), είναι από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, με αρκετές ασίστ (τρεις στο Πρωτάθλημα), αλλά και μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” έχουν “τρέξει” ν’ ανανεώσουν και να επεκτείνουν τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών, στη περίπτωση του Πέτριτς δεν θα βιαστούν και ο λόγος είναι διπλός. Αφενός η ηλικία του Κροάτη, την 1η Ιανουαρίου “έκλεισε” τα 34, αφετέρου τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια. Όχι όμως φέτος…

Έτσι στον Παναθηναϊκό θα τρενάρουν την υπόθεση, θέλοντας να έχουν περισσότερα δεδομένα στο τραπέζι. Άλλωστε εάν δεν κρατήσουν τον Πέτριτς, είναι βέβαιο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Από την πλευρά του ο Πέτριτς νιώθει πολύ καλά, αφού μετά από καιρό βρήκε τον καλό του εαυτό και κυρίως ένα περιβάλλον που εμπιστεύεται και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ούτε ο ίδιος δείχνει να βιάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού το ζητούμενο για τον Κροάτη δεν είναι… ένας ακόμη χρόνος στα γήπεδα, αλλά η προοπτική. Το δέλεαρ.

Ο Πέτριτς δεν ψάχνει ένα ακόμη καλό συμβόλαιο. Έχει βγάλει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο και έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση, με πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες. Αυτό που ψάχνει είναι κίνητρο.

Το δέλεαρ για την επόμενη σεζόν και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τη μοναδική διοργάνωση που δεν έχει καταφέρει ν’ αγωνιστεί.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Πέτριτς έχει μπροστά του τρεις επιλογές

α) να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εάν φυσικά το θέλουν και οι “πράσινοι”, με την προοπτική ν’ ανέβει ο πήχης για την επόμενη σεζόν.

β) ν’ αναζητήσει άλλη ομάδα, με το βάρος να πέφτει στην Ελβετία (Βασιλεία), αφού λόγω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του εκεί είναι η βάση τους.

γ) να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να στρέψει το ενδιαφέρον του μόνο στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Που θα κάτσει η μπίλια; Θα ξέρουμε σε λίγους μήνες…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News