Ατομικό ο Μπεργκ, εκτός οι Κουτρουμπής και Μπερίσα
Χωρίς τον Γιώργο Κουτρουμπή ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και τον Βαλμίρ Μπερίσα ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας Κ 19, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη για το κύπελλο (21/1, 15:00).
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Νέας Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία και έπαιξαν ποδοβόλεϊ ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, έπειτα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας τελειώνοντας το πρόγραμμα με δίτερμα.
Εκτός προπόνησης πλην των Κουτρουμπή και Μπερίσα, έμειναν και οι Μπούι (θεραπεία), ο Νίνης ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ έκανε ατομικό για λόγους αποφόρτισης.
Επόμενη προπόνηση για το «τριφύλλι» αύριο στις 14:30 το μεσημέρι.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία
